N12
פרסומת

מאבטח פלט כדור מנשקו ופצע קל את חברו

נוסעי התחנה המרכזית בירושלים נחרדו למשמע קול ירי וחששו תחילה שמדובר בפיגוע. המאבטחים הדרוכים נשמו לרווחה כשגילו שמדובר בתאונה של מאבטח שדרך את נשקו ופלט כדור לעבר חברו שעמד בסמוך אליו. המשטרה עיכבה את המאבטח היורה בניסיון להבין מה גרם לו לדרוך את נשקו במקום הומה אדם

פורסם: | עודכן:
אמבולנס. ארכיון
צילום: חדשות 2, חדשות
הקישור הועתק
אמבולנס. ארכיון
חברו של המאבטח נפצע קל בתקרית | צילום: חדשות 2, חדשות

תושבי ירושלים, עיר הבירה למודת הפיגועים, נחרדו הערב לשמע קול ירי סמוך לתחנה המרכזית בעיר. אך למרבה המזל לא מדובר בפיגוע חבלני, אלא בטעות אנוש של מאבטח שפלט כדור מאקדחו. התקרית הסתיימה בפציעה קלה של חברו של המאבטח שעמד בסמוך אליו.

"המאבטח שעובד באחת מחברות השמירה בעיר הגיע עם חברו לאחת מתחנות האוטובוס מחוץ לתחנה המרכזית", סיפר לחדשות 2 באינטרנט סגן ניצב שמוליק בן רובי, דובר משטרת ירושלים. "מסיבה שאיננה ברורה, הוא דרך את נשקו וכתוצאה מכך נפלט כדור מנשקו שפגע בחברו שעמד אותו זמן לידו".

חברו של המאבטח נפצע קל ברגלו כתוצאה מהירי. צוותים של מגן דוד אדום שהגיעו למקום טיפלו בפצוע בן ה-22 ופינו אותו לבית החולים שערי צדק בירושלים לקבלת טיפול רפואי. "יש לו מזל שהתאונה הזו הסתיימה בפציעה קלה ולא חלילה במוות", סיפר עובר אורח שהיה עד לתאונה. המשטרה עיכבה את היורה לצורך גביית עדות.

לפני כארבעה חודשים אירע אירוע דומה בשדה התעופה בן גוריון כאשר מאבטח של טוני בלייר פלט כדור טרם עלייתו למטוס. האירוע גרם לבהלה רבה וכוחות האבטחה בשדה הוכנסו לכוננות מחשש שמדובר באירוע חבלני. בסופו של דבר התברר כי מדובר בטעות אנוש ולא באירוע בטחוני.