N12
פרסומת

ירי ברמת הגולן? בחרמון נערכים לשלג

בצל חילופי האש בין צה"ל לצבא הסורי על גבול רמת הגולן, באתר החרמון משלימים את ההכנות לפתיחת עונת הסקי ולא חוששים מההסלמה האחרונה בגזרה. "אני לא מאמין שזה ישפיע על האנשים שיבואו", סיפר מנהל אתר החרמון. בינתיים הספיקו באתר לשפץ את הרכבלים ואת חתולי השלג

חדשות 2
חדשות
פורסם:
הקישור הועתק
אתר החרמון צפוי להיפתח מחר
היערכות לפתיחת עונת הסקי | צילום: חדשות 2

בזמן שהמתיחות ברמת הגולן גוברת לאחר חילופי אש בין צה"ל לכוחות הצבא הסורי, באתר החרמון משלימים בימים אלה את ההכנות לפתיחת עונת הסקי - שם לא צופים כי ההתחממות האחרונה תשפיע על מספר המבקרים.

"אצלנו שקט ואנחנו לא חוששים בגלל המתיחות בגזרה, אנחנו בצפון הרחוק", סיפר הבוקר לחדשות 2 באינטרנט מנהל אתר החרמון שאול אוחנה. "אני לא מאמין שזה ישפיע על האנשים שיבואו". בינתיים, באתר הספיקו לבצע שיפוץ לרכבלים ולחתולי השלג."הכנו את המשאיות והתחלנו לכייס כוח אדם", סיפר אוחנה. הוא העריך כי האתר ייפתח ב-20 בדצמבר.

בינתיים, התושבים ברמת הגולן נשארים רגועים ולא שומעים את הדי הקרבות בין צבא אסד למורדים בסוריה. גם ההזמנות לתיירות לא נפגעו כתוצאה מהמצב. "הרגשת התושבים טובה כפי שהייתה, את מי זה מלחיץ?", סיפרו היום תושבי רמת הגולן. "הם עושים מלחמה ומתפקשש להם ונופלים להם טילים בשטחים פתוחים - החיים ממשיכים כרגיל".