N12
פרסומת

ההרוגה בשריפה: הדוגמנית אנסטסיה בת ה-19

יומיים לאחר השריפה שפרצה בדירה ברמת גן שהביאה למותה של צעיר, הותר לפרסום כי ההרוגה היא הדוגמנית אנסטסיה טימצוק בת ה-19. לפני מותה הספיקה להשתתף בקמפיינים רבים. "אנסטסיה מעריכה אופנה איכותית, חושבת בעתיד על עבודה בתחום של עיצוב בגדים או סטיילינג", נכתב באתר סוכנות הדוגמנות שייצגה אותה

חדשות 2
חדשות
פורסם:
הקישור הועתק
הדוגמנית נספתה בשריפה, אנסטסיה
הדוגמנית נספתה בשריפה, אנסטסיה | צילום: צחי ואזנה, באדיבות: T4YOU

ביום שבת האחרון נגלתה טרגדיה נוראית כשצעירה בשנות ה-20 לחייה נספתה בשריפה שפרצה בדירה לפנות בוקר ברחוב ביאליק ברמת גן. כעת נודע שההרוגה היא הדוגמנית אנסטסיה טימצוק בת ה-19. באתר סוכנות הדוגמנות שלה " T4YOU Model", נכתב כי טימצוק סיימה לא מזמן לימודי איפור וכי ברזומה שלה הפקות וקמפיינים בתחום תצוגות האופנה, קמפיין שיער ושמלות כלה.

עוד נכתב כי "אנסטסיה מעריכה אופנה איכותית, חושבת בעתיד על עבודה בתחום של עיצוב בגדים או סטיילינג ואת הקניות שלה עורכת בעיקר בקאסטרו או זארה. אנסטסיה מאמינה כי תמיד צריך להיות מאושרים ולא לדאוג ואם כבר צריכים לנקות את הראש אז ביציאה עם חברים וחבורת לפאב איכותי".

טימצוק השתתפה בקמפיינים רבים
טימצוק השתתפה בקמפיינים רבים | צילום: צחי ואזנה, באדיבות: T4YOU

צוות פרמדיקים של מד"א שהוזעק למקום בזמן האירוע, העניק טיפול רפואי ראשוני לנפגעים שחולצו מהבניין, בזמן שכוחות הכבאות ניסו להשתלט על השריפה. במשך שעה ארוכה ניסו הפרמדיקים לבצע פעולות החייאה באנסטסיה אך לבסוף רופא קבע את מותה בשטח.