N12
פרסומת

מסיבת הרווקים שהקפיצה את המשטרה

דיווח של אזרח על שלושה גברים חמושים שמובילים אדם קשור לתוך מכונית בשרון הקפיץ את המשטרה. מה שנראה כמו חטיפה התברר כדרך מקורית במיוחד לחגוג מסיבת רווקים לחבר שמתחתן

פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק
מסוק משטרתי
מסוק משטרתי הוכנס לכוננות | צילום: רויטרס

כמה צעירים שתכננו מסיבת רווקים מקורית גרמו אמש להזנקת כוחות משטרה רבים, כולל מסוק שכמעט הוקפץ לאוויר. הכל בגלל תעלול שלא ממש מתאים למדינה כמו ישראל.

במוקד המשטרה התקבל דיווח על שלושה גברים שנראו בצומת ירקון סמוך לפתח תקווה כשהם חמושים בעוזי. השלושה הובילו גבר כשידיו קשורות באזיקים ופניו מכוסים. אזרח שהתקשר למשטרה מסר כי שלושת הגברים יצאו ממכונית מסוג סקודה, עברו יחד עם הגבר האזוק למכונית מסחרית מסוג רנו קנגו, והחלו לנסוע לכיוון אחד הפרדסים באזור השרון.

במשטרה לא לקחו סיכונים מיותרים, העלו את הכוננות ושלחו כוחות לאזור. תחנות פתח תקווה, כפר סבא וכוחות של משמר הגבול אפילו הציבו מחסומים. מסוק משטרתי הוכנס לכוננות.

אחרי סריקות שביצעו הכוחות אותרה המכונית החשודה והגברים סמוך למשתלה בכניסה להוד השרון. תוך זמן קצר הבינו השוטרים כי לא מדובר באירוע ביטחוני מסוכן של חטיפה, אלא בחבורה שבסך הכל חגגה מסיבת רווקים.