N12
פרסומת

בת 15 ניסתה להתאבד בבית הספר בגלל שלעגו לה

חברתה של התלמידה מצאה אותה בשירותים של בית הספר כשהיא כורכת צעיף סביב צווארה. גורמים טוענים כי היא אף ניסתה לחתוך עצמה. היא פונתה לביה"ח במצב טוב. "זה מקרה מאוד מאוד רגיש וכואב", אמרה מנהלת בית הספר

פורסם:
אילוסטרציה
צילום: דניאל נחמיה, חדשות 2
הקישור הועתק
אילוסטרציה
"מקרה מאוד רגיש וכואב". אילוסטרציה | צילום: דניאל נחמיה, חדשות 2

נערה בת 15 הלומדת בבית ספר תיכון במרכז הארץ ניסתה לשים קץ לחייה בחדר השירותים לאחר שתלמידים בבית ספרה צחקו עליה מזה תקופה ארוכה - כך חשפה הבוקר כתבת "קול ישראל" כרמלה מנשה.

על פי חברתה של הנערה, היא יצאה במהלך שיעור בבית ספר לתא השירותים - ושם מצאה אותה כורכת צעיף סביב צווארה. גורמים המעורים בפרטי המקרה אומרים כי הנערה גם החלה בניסיונות לחתוך את גופה.

לאחר שחברתה דיווחה על האירוע, הדבר נודע למשפחת הנערה והיא הובהלה לבית החולים. מצבה כעת מוגדר טוב והנושא מטופל על ידי היועצת של בית הספר.

"זה מקרה מאוד מאוד רגיש וכואב", אמרה מנהלת בית הספר. ממשרד החינוך נמסר בתגובה כי "הנושא מלווה ומטופל על ידי גורמי המקצוע הייעוציים ומצוי בבדיקת הגורמים הרלוונטיים". מהרשות המקומית שבתחומה נמצא בית הספר נמסר כי "המקרה ידוע ומטופל".