N12
פרסומת

רוכב אופנוע כבן 30 נפגע אנוש בתאונה סמוך לצפת

תאונה קשה אירעה הבוקר בצומת שבע סמוך לצפת, כאשר רוכב אופנוע כבן 30, איבד ככל הנראה את השליטה על האופנוע והתנגש בעמוד חשמל. לרוע מזלו, כתוצאה מהפגיעה הוא הועף באוויר, נחת בנתיב הנגדי ונדרס על ידי מכונית שחלפה במקום. הפצוע פונה במסוק לביה"ח רמב"ם בחיפה כשהוא סובל מפגיעה מערכתית ופגיעה קשה מאוד בראשו

יוסי מזרחי
פורסם:
הקישור הועתק

רוכב אופנוע נפצע הבוקר באורח אנוש בתאונת דרכים קשה בצומת שבע סמוך לצפת. הנהג, שככל הנראה איבד את השליטה באופנוע, התנגש בעמוד חשמל, הועף באוויר לנתיב הנגדי, ונפגע בשנית על ידי מכונית חולפת שעברה במקום.

צוותי מד"א שהגיעו למקום מצאו את רוכב האופנוע על הכביש, כשהוא במצב אנוש וסובל מפגיעה רב מערכתית. הוא פונה לבית החולים זיו בצפת כשהוא מונשם. מאוחר יותר הועבר הפצוע במסוק לטיפול בבית החולים רמב"ם בחיפה.

"האיש סובל מפגיעת ראש קשה מאוד בנוסף לפגיעה רב מערכתית בגופו", סיפר דובר בית החולים רמב"ם, דוד רטנר. "הוא עובר בשעה זו ניתוח נוירו-כירורגי בבית החולים ומצבו קשה מאוד".

מחקירת התאונה עולה כי הנהג, אדם בשנות ה-30 לחייו, איבד ככל הנראה את השליטה על האופנוע, נכנס לצומת במהירות גבוהה והתנגש בעמוד חשמל. כתוצאה מהפגיעה הוא הועף באוויר ונחת על הכביש. לרוע המזל, מכונית חולפת שעברה במקום דרסה אותו.