N12
פרסומת

שלי נרצחה: "פירקו לנו את השלישייה"

בעוד שהלילה תובא למנוחות שלי דדון, שנרצחה במגדל העמק על פי החשד על רקע לאומני, סיפרו בנות דודתה, שהיו גם חברותיה הטובות ביותר, על מערכת היחסים המיוחדת ביניהן. "היינו שלישייה מאז שנולדנו, לא היה יום שלא דיברנו בהודעות מצחיקות. עכשיו פירקו אותנו". בן זוגה: "תתעוררו, אוכלים אותנו חיים"

פורסם: | עודכן:
דדון (במרכז) ובנות דודתה
צילום: באדיבות המשפחה
הקישור הועתק
דדון (במרכז) ובנות דודתה
"השלישייה התפרקה". דדון (במרכז) ובנות דו | צילום: באדיבות המשפחה

בטרם תובא למנוחות הערב (שבת) שלי דדון (19) שנרצחה במגדל העמק, על פי החשד על רקע לאומני, ספדו לה בנות דודתה, טל וגל פרץ, שהיו גם חברותיה הטובות ביותר: "היינו שלישייה מאז שנולדנו, לא היה יום שלא דיברנו בהודעות מצחיקות. עכשיו פירקו אותנו".

"היא הייתה נשמה טהורה", הוסיפו. "היום זו היא, מחר זה מישהו אחר. משפחות מתפרקות פה ואף אחד לא יחזיר אותה. היא הייתה הנסיכה של הבית אחרי שלושה בנים והאירה אותו בשמחה. יש לנו זכרונות מדהימים ממנה".

אין תמונה
"נשמה טהורה". שלי דדון

עוד סיפרו התאומות על התכנונים שלהן לעתיד. "דיברנו על איך ייראו החיים שלה ותכננו איך אולי תיראה החתונה שלה. הם לקחו אותה בדיוק כשהתחילה לחיות. היה לה חבר והיא הייתה מאושרת".

בהמשך דבריהן, הביעו בנות המשפחה תקווה כי האירוע לא יישכח במהרה ואמרו: "לא ייתכן שדמנו יהיה הפקר במדינה ריבונית יהודית. לא ייתכן שאדם יפחד לשלוח את הבת שלו החוצה באור יום. אנחנו מקוות שיתפסו את האחראים לכך. איפה הממשלה?".

"אף אחד לא יחזיר אותה"
"אף אחד לא יחזיר אותה" | צילום: באדיבות המשפחה

לדברים הצטרף גם בן דודה של דדון, שאמר: "אני מקווה שהרצח שלה לא יירד מהכותרות. דמה נשפך על לא עוול בכפה. לקחו לי אחות קטנה. אין מילים שיכולות לתאר את זה. צריך לתפוס את מי שעשה את זה".

בן זוגה של שלי: "עם ישראל תתעוררו, אוכלים אותנו חיים"

מתן מימון, בן זוגה של דדון, אמר: "מדינת ישראל איבדה פרח. חברה ואחות מושלמת. היא אמרה לאמה באחרונה כי היא 'רוצה לראות שמלת כלה'".

"תתעוררו, אוכלים אותנו חיים". מימון
"תתעוררו, אוכלים אותנו חיים". מימון | צילום: באדיבות המשפחה

"עם ישראל, תתעוררו. הורגים אותנו בכל מקום. אסור לשתוק. אוכלים אותנו חיים. ילדה ששמרו עליה 19 שנה, הלכה יום אחד לבד והתחננו אליה שלא תלך".