N12
פרסומת

גם היום: אלפים יצאו לטייל

אלפים ניצלו את מזג האוויר הנוח ויצאו לטייל בערים ובטבע: מטיילים רבים הגיעו לנצרת לחגיגות חג המולד טבשל עומס המבקרים הכניסות לעיר נחסמו. מטייל נפל במדבר יהודה וחולץ במסוק

חדשות 2
חדשות
פורסם:
הקישור הועתק

אלפי ישראלים ניצלו את מזג האוויר הנוח ויצאו לטייל במהלך סוף השבוע בערים ובשמורות הטבע . בנצרת הגיעו מבקרים רבים לעיר לרגל אירועי חג המולד ובשל עומסי התנועה כל הכניסות לעיר חסומות.

מהמשטרה נמסר כי שוטרים רבים נפרסו בצירי התנועה המובילים לעיר ומכווינים את התנועה. בתל אביב נסגרה כניסת רכבים למתחם הנמל בעקבות תפוסה מלאה ושוטרים מכווינים את התנועה במקום.

מטיילים בשמורת טבע
הזרימה בתל דן התחדשה | צילום: אורי ארליך רשות הטבע והגנים, חדשות
אתר החרמון פתוח למבקרים
אתר החרמון פתוח למבקרים | צילום: אתר החרמון, חדשות

אתר החרמון פתוח למבקרים והכניסה היא ללא תשלום. הטמפרטורות במפלס התחתון הן 1 מעלות ויש שלג במפלס העליון בלבד. ברשות הטבע והגנים סיפרו שהמים חזרו לזרום במעיינות התל בתל דן לאחר יותר מחצי שנה של התייבשות.