N12
פרסומת

מאות הפגינו נגד הטרדות מיניות בת"א

ברקע להפגנה שהתקיימה ברחוב קפלן בעיר עמדו הסדרי הטיעון המקלים עם תא"ל בוכריס, השופט בדימוס יצחק כהן ויניב נחמן

חדשות 2
חדשות
פורסם:
הקישור הועתק

מאות מפגינות ומפגינים הגיעו הערב (ראשון) לרחוב קפלן בתל אביב במחאה על שורת מקרי התקיפות המיניות שהסתיימו בהסדרי טיעון מקלים. המשתתפים, שהפגינו באישור המשטרה, חסמו את הרחוב לשני הכיוונים.

ברקע למחאה עמדו הסדרי הטיעון המקלים שנחתמו עם השופט יצחק כהן, תא"ל אופק בוכריס ויניב נחמן. במהלך ההפגנה נשאו הנשים שלטים עם הכיתוב: "במדינה של אנסים - אינתיפאדה של נשים", וכן "גופינו לא הפקר".

היום הודה שופט בית המשפט המחוזי בדימוס, יצחק כהן, בהטרדה מינית של עוזרת משפטית אך כחלק מהסדר הטיעון יושתו עליו עבודות שירות בלבד. בשבוע שעבר נחתם הסדר טיעון עם תא"ל בוכריס במסגרתו הוא הורד בדרגה אך סעיפי האונס ירדו מכתב האישום ולא הושת עליו עונש מאסר בפועל.