נמצא התייר שנעדר מאז יום חמישי
אחרי יומיים של חיפושים המשטרה הצליחה לאתר את קאייט הובר, תייר מצרפת בן 74 שסובל מאלצהיימר ונראה לאחרונה ליד נמל התעופה בן גוריון. במשטרה מבהירים כי הובר נמצא כשהוא בריא ושלם


אחרי שתי יממות מתוחות הצליחו במשטרה לאתר היום (שבת) את קאייט הובר, תייר מצרפת בן 74 שלוקה באלצהיימר ונעדר מאז יום חמישי האחרון. במשטרה מבהירים כי הובר נמצא בריא ושלם.
הובר נעדר מיום חמישי בשעה 18:00, לאחר שהיה אמור לטוס עם אשתו בחזרה לצרפת. בסביבות השעה 01:00 בלילה התקבל דיווח כי נראה משוטט באזור נמל התעופה בן גוריון. אתמול דווח כי נראה במספר מקומות באזור הדולפינריום.

הובר לבש חולצה סגולה ומכנסיים בצבע בז', כובע מצחייה אפור, משקפיים ונעליים כחולות. במשטרה מסרו כי "קיים חשש ממשי לחייו" וקראו לכל היודע דבר על מקום הימצאו להתקשר למוקד 100 או לטלפון 03-5454444.
מצאתם טעות לשון?