באמצע כביש 4: מכות בין נהגים
נהגת ניסתה לעקוף רכב פרטי לפני ההגעה לצומת חפר, אך הנהג שמלפניה לא ויתר - והיא עלתה על אי התנועה. היא יצאה בזעם מן הרכב, חבטה בחלונו של הנהג, חסמה את דרכו ותוך זמן קצר החלה קטטה במקום

קטטה שהתפתחה היום אחר הצהריים (חמישי) בין נהג ונהגת בצומת חפר שבכביש 4 - נקלטה בעין המצלמה. לאחר שניסתה לעקוף את הנהג ללא הצלחה, היא עצרה את רכבה על אי התנועה, ותוך זמן קצר האירוע הסלים לאלימות פיזית בליבה של הצומת.
בתיעוד ניתן לראות כיצד הנהגת נצמדת לרכב שמלפניה לפני ההגעה לצומת, ומסיבה שאיננה ברורה אף מנסה לעקוף אותו, מטרים ספורים לפני קו העצירה. הנהג שמלפנים חסם את דרכה, ולא איפשר לה לעקוף אותו - אז היא פשוט עלתה עם הרכב על אי התנועה שבצומת.
לאחר שעצרה עצירה מלאה באי התנועה, היא יצאה מן הרכב בזעם, ובתיעוד ניתן לראות כיצד היא חובטת בחלון של הנהג, מנסה לפתוח את הדלת ואף חוסמת את נתיב הנסיעה שלו בגופה, לאחר שהרמזור התחלף לירוק. ככול הנראה לאחר שהבין כי הוא לא יכול לנסוע מבלי לפגוע בה, הנהג יצא מן רכבו וניתן לראות כיצד השניים שוחחו שניות בודדות, לפני שהחלו להתקוטט אחד עם השנייה - בליבה של הצומת.
