N12
פרסומת

נתיבי איילון ייחסמו בסופי שבוע‎

עורק התחבורה העמוס בישראל ייסגר חלקית בשישה סופי שבוע - בשל עבודות הקמת "גשר יהודית" מעל נתיבי איילון. החסימות יחלו בסוף השבוע הבא: רק כיוון אחד ייחסם לתנועה, למשך 24 שעות. כל הפרטים‎

חדשות 2
חדשות
פורסם:
כך ייראה הגשר בתום העבודות
צילום: חן אדריכלים, חדשות
הקישור הועתק
כך ייראה הגשר בתום העבודות
הדמיה של הגשר החדש | צילום: חן אדריכלים, חדשות

בעקבות פרויקט בניית גשר יהודית מעל נתיבי איילון, ייחסם במהלך שישה סופי שבוע בחודשים הקרובים בכל פעם נתיב אחד בכביש, לכיוון צפון או דרום, למשך 24 שעות. העבודות יחלו ב-31 באוגוסט.

הפרויקט המתבצע בעורק התחבורה המרכזי והעמוס בישראל נחשב מורכב הנדסית ובטיחותית. במסגרתו יניפו 6 קורות פלדה מאסיביות שירכיבו את הגשר ומשקלן הכולל הוא מעל 1000 טון.

הנתיב המתחלף: בבוקר לדרום, אחה"צ לצפון
עומסים גם בסופ"ש? | צילום: חדשות 2, חדשות

מטרת הפרויקט שיזמו משרד התחבורה ועירית תל אביב באמצעות חברת נתיבי איילון הוא בין היתר לחבר את מזרח ומערב העיר, לעודד תחבורה ירוקה ובטוחה ברגל ובאופניים וכמו כן לאפשר לתושבי רמת גן וגבעתיים להגיע ללא רכב למרכב תל אביב.

גשר יהודית מעל נתיבי איילון
יסייע להפחתת מספר כלי רכב? | צילום: חן אדריכלים, חדשות

המתכננים מקווים כי הפרויקט יסייע להפחתת מספר כלי הרכב בגוש דן. כמו כן נמסר כי העבודות מתבצעות בתיאום עם המשטרה ובאישור משרד העבודה והרווחה.

צמרת מערכת הביטחון, בכירי מערכת אכיפת החוק, אומנים מובילים וגיבורים מעוררי השראה – וכולם Live על במות בנייני האומה. ועידת המשפיעים של חברת החדשות ב-3 בספטמבר 2018 בבנייני האומה בירושלים | הבטיחו את מקומכם והירשמו: https://newsevent.co.il/