מסתמן: העצרת לרבין - לא פוליטית
בחודש הבא תציין ישראל 22 שנים לרצח ראש הממשלה יצחק רבין. השנה, מתכננים המארגנים - "מפקדים למען ביטחון ישראל" ו-תנועת "דרכנו", את האירוע כעצרת לא מפלגתית כשהם מתכננים לכנס את הרמטכ"לים שעדיין בחיים לנאום בכיכר


יום הזיכרון השנתי ליצחק רבין יתקיים השנה במוצאי שבת, כפי שקורה מדי כמה שנים. השנה, עמותת "מפקדים למען ביטחון ישראל" ותנועת "דרכנו" מתכננים, בניגוד לשנה שעברה שאירוע הזיכרון לא יהיה בעל אופי פוליטי.
בעמותות מתכננים לשמור על האירוע ככזה ללא שיוך מפלגתי. לצורך כך הם רוצים להזמין לכיכר את כל הרמטכ"לים שעדיין בחיים: ברק, מופז, יעלון, חלוץ, אשכנזי וגנץ. לפי שעה לא ברור אם הם יענו לבקשה - ובאילו תנאים.
אם אכן תצא התכנית לפועל, תיתכן אפשרות שיו"ר מפלגת העבודה הקודם - אהוד ברק, ינאם באירוע, ואילו היו"ר הנוכחי, אבי גבאי, יאלץ לצפות מהשורה הראשונה בקהל.

