N12
פרסומת

בעל הבית הוריש את הדירות לשוכרות

לא מעט שוכרים בוודאי חולמים שביום מן הימים בעל הדירה יסכים למכור להם את הנכס במחיר נמוך, או אם מדובר בבעל דירה קשיש או ערירי - אפילו יוריש להם אותו. לדיירות ברחוב מיכ"ל 20 בתל אביב זה קרה

אדוה דדון
פורסם:
הקישור הועתק

הדיירות בבניין ברחוב מיכ"ל 20 בתל אביב הופתעו לגלות כי בעל הבית שלהן, החליט להוריש להן את הדירות אותן שכרו לאחר שנפטר. בפרסום הבוקר (חמישי) ב"כלכליסט" סופר כי בעלי הדירות, אורי גלעדי הוריש את הדירות, בשווי מוערך של כשני מיליון לכל אחת לדיירות ששכרו את הדירות בחודשים האחרונים.

לא מעט שוכרים נואשים הכורעים תחת נטל שכר הדירה מקווים לתסריט כזה - בעל דירה טוב לב שימכור להם את הדירה במחיר רצפה או אם מדובר באדם זקן או ערירי- יהיו גם שוכרים שמפנטזים על הורשה ממש של הנכס.

אלא שבמקרה הזה הסיפור מעט שונה, בתקופה האחרונה מצבו הבריאותי של בעל הבית הערירי התדרדר, והדיירות, שחלכן התגוררו במקום מספר חודשים מועט החלו לטפל בו. בעקבות הטיפול המסור החליט בעל הבית להוריש את הדירות לשוכרות הצעירות.