N12
פרסומת

י-ם: אבן על רכב שבו נסעו חיילים במאה שערים

נוסעים ברכב פרטי שעבר בשכונה החרדית סיפרו כי אבנים הושלכו לעברם. הם הגישו תלונה במשטרה וטענו: החשודים נמלטו לתוך השכונה. טרם נעצרו חשודים

יאיר שרקי
פורסם:
הרכב שהותקף באבנים, הערב
הקישור הועתק
הרכב שהותקף באבנים, הערב
הרכב שהותקף באבנים, הערב

שוב אלימות כלפי חיילים בשכונת מאה שערים: אבנים הושלכו לכיוון רכב פרטי שנסע הערב (שלישי) באזור השכונה החרדית. ברכב נסע גם רב פיקוד המרכז - קצין בדרגת סגן-אלוף. למרבה המזל איש לא נפגע אך נזק נגרם לשמשה שנופצה. טרם נעצרו חשודים במעשים.

היושבים ברכב הגישו תלונה במשטרה וטענו כי משליכי האבנים נמלטו לתוך השכונה. המשטרה פתחה בסריקות, אך טרם התברר מי עומד מאחורי המעשה.

בחודשים האחרונים מתנהל קמפיין ברחוב החרדי נגד המתגייסים לצה"ל ונגד המגייסים. הערב אף הוגש כתב אישום נגד תושב ירושלים בגין תקיפה והעלבה של חייל: על פי כתב האישום, האיש קילל את החייל החרדי בבית כנסת בעיר וקרא לו להוריד את הכיפה - ולאחר מכן תקף אותו מול המתפללים. האיש, אהרון צבי קורלנדסקי, גם מואשם בהעלבת השוטרים שחקרו אותו.