N12
פרסומת

מהם המספרים שיהפכו אתכם למיליונרים?

3,4, 35 או אולי 28? מפעל הפיס חושף את המספרים החמים שעלו בגורל במהלך הגרלות הלוטו שנערכו בשנה האחרונה. הנתונים המלאים אודות המספרים בדרך למיליונים - בפנים

חדשות 2
חדשות
פורסם:
צירוף נדיר בהגרלת הלוטו
צילום: חדשות 2
הקישור הועתק
צירוף נדיר בהגרלת הלוטו
מהם המספרים הזוכים? אילוסטרציה | צילום: חדשות 2

הסטטיסטיקה שמאחורי המזל: לקראת השנה החדשה, חושף היום (שני) מפעל הפיס את התפלגות המספרים שעלו בגורל במהלך הגרלות הלוטו בשנה האחרונה.

מנתוני מפעל הפיס עולה כי המספר החם שעלה במהלך ההגרלות בשנה האחרונה הוא - 35, שנשאב ממכונות ההגרלה 27 פעמים במהלך השנה האחרונה. מיד אחריו המספר 3 שעלה בגורל 26 פעמים, המספר 28 שעלה 23 פעמים והמספר 29 - שעלה אף הוא מספר פעמים דומה.

את רשימת המספרים החזקים של השנה חותמים שני מספרים. הכדורים הנושאים את הספרות 2 ו-6 נשאבו על ידי מכונות ההגרלה 19 פעמים כל אחד.

מיליונרים חדשים, ארכיון
מיליונרים חדשים, ארכיון | צילום: חדשות 2

במהלך שנת תשע"ד הצטרפו לרשימת הזוכים בלוטו 49 מיליונרים חדשים. ממפעל הפיס נמסר כי 24 מתוכם זכו בפרס הראשון בלוטו, ו-25 נוספים בפרס השני, כולם בסכום של למעלה ממיליון שקלים.

הפרס הגדול ביותר שחולק לזוכה בשנה האחרונה היה בסכום של 50 מיליון שקלים , שניתן לזוג נשוי אשר לו חמישה ילדים המתגורר בצפון הארץ, בהגרלה שהתקיימה בתחילת חודש יולי. הגבר הוא שכיר בתחום הפיננסים, ואלו האישה - עקרת בית. הזוכה סיפר כי רק בשעות הצהריים של יום למחרת ההגרלה שגילה אודות זכייתו, ומיד אסף את אשתו ויחדיו נסעו לבית מפעל הפיס.