כ"ץ: תחנת רכבת בי-ם על שם טראמפ
שר התחבורה ישראל כ"ץ הודיע היום בחשבון הטוויטר שלו כי תחנת הרכבת בכותל המערבי תיקרא על שמו של נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ. הסיבה: "עשה היסטוריה והכיר בירושלים כבירת ישראל"


התחנה הבאה - תחנת דונלד טראמפ: אחרי הצהרתו של ראש הממשלה כי החליט לקרוא ליישוב ברמת הגולן על שמו של נשיא ארצות הברית, הפתיע היום (שלישי) שר התחבורה ישראל כ"ץ והכריז על הקמת תחנת רכבת על שם דונלד טראמפ. ההכרזה הרשמית על הקמתה - ביום העצמאות.
"כאן, בעיר העתיקה של ירושלים, נבנה את תחנת הרכבת של הכותל המערבי והר הבית", כתב שר התחבורה בחשבון הטוויטר שלו. "היא תקרא על שם דונלד טראמפ". כ"ץ הסביר את הסיבה להחלטה המפתיעה: "הנשיא עשה היסטוריה והכיר בירושלים כבירה ישראל".

החלטתו של שר התחבורה מגיעה כשבוע אחרי הודעתו של ראש הממשלה בנימין נתניהו כי החליט לקרוא ליישוב או לקריה ברמת הגולן על שמו של הנשיא טראמפ ויביא זאת לאישור הממשלה. את הדברים אמר נתניהו במהלך טיול שקיים באזור רמת הגולן עם משפחתו.
ראש הממשלה אמר בטיול עם משפחתו ברמת הגולן בחול המועד פסח כי "יש צורך לבטא את ההערכה שלנו בקריאת שמו של יישוב או קריה על שמו של דונלד טראמפ ברמת הגולן, ואני אביא את זה לממשלה בקרוב. חג שמח לכם".