N12
פרסומת

בת המצווה בוטלה - אדלשטיין הזמין

בשל ההסלמה הביטחונית בת המצווה של מאי רסיוק הצעירה בוטלה. בריאיון לחדשות היא סיפרה על הביטול ויו"ר הכנסת שצפה בריאיון החליט להזמין אותה ואת משפחתה לטקס הדלקת המשואות בהר הרצל

פורסם: | עודכן:
משפחת רסיוק בלשכת יו"ר הכנסת
צילום: חדשות
הקישור הועתק
משפחת רסיוק בלשכת יו"ר הכנסת
משפחת רסיוק בלשכת יו"ר הכנסת | צילום: חדשות

יו"ר הכנסת יולי אדלשטיין, הזמין היום (רביעי) לטקס הדלקת המשואות בהר הרצל, את מאי רסיוק, תושבת באר שבע שבת המצווה שלה בוטלה בשל ההסלמה הביטחונית בדרום. ההזמנה המרגשת הגיעה אחרי שיו"ר הכנסת צפה בריאיון עם מאי ששודר בחדשות 12.

בתחילת השבוע שודר במהדורה המרכזית ריאיון עם מאי רסיוק בת ה-12, שבת המצווה שלה בוטלה בעקבות ההסלמה הביטחונית בדרום. רסיוק בכתה והריאיון ריגש את יו"ר הכנסת שבחר להזמין אותה ואת משפחתה לטקס יום העצמאות ה-71 למדינת ישראל שיתקיים בהר הרצל.

יולי אדלשטיין ומאי רסיוק שלא חגגה בת מצווה‎
צילום: חדשות

אדלשטיין אירח את המשפחה בלשכתו ונתן למאי, במתנה לכבוד בת המצווה, תנ"ך בגרסה מיוחדת לכבוד 70 שנים לכנסת. משפחת רסיוק תצא מהכנסת עם הסעה מיוחדת להר הרצל ותצפה בטקס הדלקת המשואות.