N12
פרסומת

לקראת פסח: מבחן החיידקים מגיע לאילת

רגע לפני שכולם יורדים לאילת להנות מחופשת הפסח, יצאנו לבדוק כמה טרי ובריא האוכל שמוגש לנו בחדרי האוכל. באיזה מלון נמצאו חיידקים צואתיים, איפה גילינו עובש ברמה מטרידה, והיכן דווקא שומרים על היגיינה?

יולן כהן - לא לשימוש
חדשות
פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק

תגובת הרודס ויטאליס: "אנו מקפידים על סטנדרטים גבוהים של היגיינה ובטיחות במזון ושמחנו לראות כי ממצאי התחקיר הדגישו זאת. המלון עומד באופן קבוע בכל הבקרות והתקנים הנדרשים וימשיך לעשות זאת תוך הקפדה על שמירה על בטיחות המזון וההיגיינה כנדרש".

תגובת מלכת שבא: "המלון מקפיד על הסטנדרטים הגבוהים ביותר של ניקיון והיגיינה, איכות וטריות המזון, ונמצא תחת תהליכי איכות ובקרה קפדניים ומחמירים, אשר נבדקים על בסיס קבוע גם על ידי נציגי משרד הבריאות, והוא זוכה לתוצאות הטובות בענף. מדובר במקרה נקודתי שאנו לומדים את נסיבותיו, ונפעל כדי להבטיח שלא יחזור שנית".

תגובת רשת ישרוטל שמפעילה את רויאל ביץ' ורויאל גארדן: "רשת ישרוטל שומרת על סטנדרטים מהגבוהים בענף המלונאות ומבצעת פעילות ענפה להבטחת המזון המוגש באופן יומי על ידי מהנדסת מזון מטעם חברת ביולב שנמצאת סמוך למלונות באילת. חברת ביולב מוכרת על ידי משרד הבריאות ומוסמכת מטעם הרשות הלאומית להסמכת מעבדות. הביקורות נערכות על פי התקן האמריקני, והמזון נמצא תקין מרגע קבלתו מהספק ועד הגשתו לצלחת. אנו נמשיך להבטיח לאורחינו תעודת אחריות לחופשה איכותית ומאחלים חג פסח שמח וכשר לכל ישראל".