N12
פרסומת

בן 78 נהרג בשל פציעה ממסור חשמלי

חובשים ופרמדיקים של מד"א הוזעקו לדירת מגורים בחדרה בעקבות דיווח על גבר שנפצע בזמן שעבד בביתו עם מסור חשמלי. הם איתרו את הקשיש עם פציעה קשה מאוד ולאחר בדיקות רפואיות נאלצו לקבוע את מותו

פורסם: | עודכן:
צוות מד"א נאלץ לקבוע את מותו במקום
צילום: 123RF, חדשות
הקישור הועתק
צוות מד"א נאלץ לקבוע את מותו במקום
צוות מד"א נאלץ לקבוע את מותו במקום | צילום: 123RF, חדשות

גבר בן 78 מחדרה נהרג הערב (ראשון) לאחר שנפצע באורח קשה במהלך עבודה עם מסור חשמלי בביתו. צוות מד"א שהוזעק למקום נאלץ לקבוע את מותו לאחר בדיקות רפואיות.

בשעה 17:29 התקבל דיווח במוקד מגן דוד אדום במרחב שרון, על גבר שנפצע במהלך עבודה עם מסור בדירה בחדרה. לאחר שהגיעו למקום, חובשים ופרמדיקים של מד"א איתרו גבר כבן 78 עם פציעה קשה ונאלצו לקבוע את מותו.

"כשהגענו למקום ראינו גבר בן 78 שנפצע ממסור חשמלי, ששימש אותו לביצוע עבודות בביתו", סיפר הפרמדיק אליק איסקימוב. "פציעתו של הגבר הייתה קשה מאוד, ובתום בדיקות רפואיות, לא נותר לנו אלא לקבוע את מותו במקום".