N12
פרסומת

החשודים בקטטה במלון הורחקו מאילת

פחות מיממה לאחר שהופץ תיעוד הקטטה ההמונית במלון באילת, החשודים נחקרו ושוחררו - בתנאי שלא ישהו זמנית בעיר אילת. הטיפול בתיק הועבר ליחידת התביעות שתשקול האם להעמיד לדין את המעורבים. בעלה של אחת המתועדות טען כי המציל אמר "תוציאי את כל השומנים שלך ותעופי מהג'קוזי" ברגעים שקדמו למהומה

חדשות 2
חדשות
פורסם:
הקישור הועתק

לאחר שהופץ סרטון האלימות במלון רויאל ריזורט באילת, הודיעה המשטרה הבוקר (רביעי) כי המעורבים שתועדו בקטטה עם המציל הורחקו מאילת. המשטרה חקרה את האירוע והחשודים נחקרו בתנאים מגבילים, ובהם הרחקה זמנית מהעיר אילת. בעלה של אחת המעורבות בתקרית טען אמש כי הקטטה החלה כאשר המציל פנה לילדה בת 15 ואמר לה: "תוציאי את כל השומנים שלך ותעופי מהג'קוזי", ובהמשך אף אחז בגרונה.

מהמשטרה נמסר כי "בעקבות סרטון של אירוע אלימות במלון באילת משטרת ישראל פתחה בחקירת האירוע על אף שלא דווח למשטרה על התקיפה ולא הוגשה תלונה בעניין. מאז הגעת הסרטון לידי המשטרה אותרו ועוכבו כלל המעורבים באירוע לחקירה בתחנת המשטרה באילת".

עוד הדגישו במשטרה כי חומר החקירה יועבר ליחידת התביעות לעיון והחלטה האם להעמיד לדין מישהו מבין המעורבים.

"הוא פגע בילדה מבחינה מילולית, זאת ילדה", אמר בעלה של אחת המעורבות בקטטה בריאיון ל"החדשות". "הוא ביקש ממנה לצאת, אז היא סימנה לו: 'רגע אני כבר יוצאת'. הוא העליב אותה ואמר לה: 'תוציאי את כל השומנים שלך ותעופי מהג'קוזי ואז התחילו הצעקות".

לדבריו בטרם הקטע שפורסם ברשתות ניתן לראות את המציל תופס בגרונה של הנערה. "אני לא יודע למה לא מראים את זה שהוא תופס אותה מהגרון ואז התחילה המהומה, אני לא יודע למה המלון לא הוציא את הסרטון הזה".

ממלון רויאל ריזורט נמסר בתגובה: "מדובר בוויכוח שיצא מכלל שליטה. אנו מוקיעים אלימות מכל סוג ומצרים על המקרה".