N12
פרסומת

התחזית למדורות: קריר, הגשם ייפסק

היום יהיה קריר מעט מהרגיל, גשם מקומי ימשיך לרדת בצפון הארץ ובמרכז, אולם צפוי להיפסק אחר הצהריים. בערב יהיה קריר והרוחות ייחלשו. ומה בהמשך השבוע? התחזית המלאה

אילנית אדלר
ואלעד זוהר, חזאי חדשות 2
חדשות
פורסם:
הקישור הועתק

אחרי יממה של מזג אוויר הפכפך ולילה גשום בצפון הארץ ובמרכז, היום (שלישי) בשעות הצהריים ייפסקו הגשמים לקראת מדורות ל"ג בעומר שייערכו בימים הקרובים.

הטמפרטורות הצפויות בשעה 17:00: בטבריה 25 מעלות, בצפת 16, בתל אביב 22, בירושלים 17, בלוד 22 ובבאר שבע 23.

הטמפרטורות הצפויות בשעה 20:00: בטבריה 22 מעלות, בצפת 13, בתל אביב 21, בירושלים 15, בלוד 20 ובבאר שבע 19.

מזג האוויר הסגרירי יימשך עד שעות אחר הצהריים. הוא ילווה בטמפרטורות נמוכות ורוחות ערות. עם זאת, בשעות הערב הממטרים יחלפו אך עדיין יישאר קריר - מה שיאפשר לקיים את המדורות כסדרן.

מחר יהיה יום אביבי מושלם, עם התחממות קלה. בחמישי ישרור שרב קל שישבר בשעות הערב ויביא לגל של רוחות חזקות, שעשויות להפריע למדורות.

מדורה
אין סכנה למדורות | צילום: רויטרס

הגשם לא צפוי לחזור גם בסוף השבוע. בשישי ושבת השמיים יישארו נקיים אך תחול ירידה בטמפרטורות.