N12
פרסומת

ישראלי נהרג בנפילה מצוק בירדן

צעיר ישראלי בשנות ה-20 לחייו טייל עם שלושה חברים בירדן, כשנפל מצוק אל מותו. רק לאחר שעות ארוכות הצליחו כוחות חילות להגיע אליו בשל תנאי השטח הקשים, והביאו את גופתו לבית חולים מקומי. משרד החוץ פועל להבאת גופתו לישראל

חדשות 2
חדשות
פורסם:
במשרד החוץ פועלים להעברת הגופה. מעבר הגב
צילום: רויטרס, חדשות
הקישור הועתק
במשרד החוץ פועלים להעברת הגופה. מעבר הגב
ארכיון | צילום: רויטרס, חדשות

צעיר ישראלי בשנות ה-20 לחייו נפל אל מותו בירדן. הצעיר טייל יחד עם שלוה מחבריו במדינה באזור נחל ערוק, סמוך לכפר עג'ר, כשהחליק ונפל מצוק - וחבריו לא הצליחו לברר מה מצבו.

תוך זמן קצר החלו נסיונות חילוץ של הצעיר, שנפל לאזור לא נגיש. שגרירות ישראל בירדן פנתה מיידית לרשויות הירדניות לקבלת סיוע. באזור ישנה קליטה סלולרית בעייתית וההגעה אל הצעיר הייתה רגלית בשל אילוצי השטח והקושי לאתר אותו.

פטרה
פטרה | צילום: Berthold Werner

בשעה 23:00 הצליחו הכוחות להגיע אל הצעיר - אך נאלצו לקבוע את מותו. גופתו חולצה ונשלחה לבית חולים מקומי. משרד החוץ החל בפעולות תיאום הבאת גופתו חזרה לישראל.