N12
פרסומת

בת 3 יצאה מהגן והלכה לבדה הביתה, צוות הגן הושעה

עמנואל אלון, רק בת 3 וחצי, יצאה לבדה מהצהרון בו שהתה באשדוד והלכה לבד לעבר ביתה. בדך חצתה כביש ופארק גדול עד שהגיעה לבניין מגוריה - בצהרון, לא שמו לב להיעלמותה של הילדה. צוות הגן הושעה

יעל אודם
פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק

עמנואל אלון, בסך הכול בת 3.5, יצאה אתמול (שלישי) לבדה מצהרון הגן באשדוד וצעדה מאות מטרים, תוך שהיא חוצה כביש ופארק - עד שהגיעה לביתה. בגן לא שמו לב להיעלמותה של הילדה.

עמנואל נראית במצלמות האבטחה של הבניין כשהיא נכנסת לבדה ללובי, שם פגשה את אחת השכנות שסייעה לה למצוא את הדירה הנכונה. כשהגיעו השתיים לדירה השישית בבניין, זיהתה עמנואל את קולה של סבתה ורצה לכיוונה.

הילדה בלובי
הילדה בלובי | צילום: חדשות 2

לאחר שנרגעה מהמאורע החריג, הגיעה אסתר, סבתה של עמנואל לגן בו רשומה הילדה ושם קיבלה תשובה מפתיעה מהגננת: "הילדה שלך שובבה". מהחברה העירונית לתרבות ופנאי באשדוד נמסר כי "מנכ"ל החברה השעה את צוות עובדי הגן עד להשלמת בדיקת האירוע ובינתיים רועננו ההנחיות".