N12
פרסומת

הגולש שחר צוברי מתקרב לאולימפיאדה בריו

הים באילת סיפק את הבמה להתמודדות נוספת בין שני הגולשים הישראלים המצליחים - נמרוד משיח ושחר צוברי. האחרון אמנם לא זכה במדליה, אבל הגביר את סיכוייו להשתתף באליפות בברזיל בקיץ הקרוב

בן מיטלמן
פורסם:
חוזר למים. צוברי
צילום: עמית שיסל, איגוד השייט
הקישור הועתק
חוזר למים. צוברי
חולם על ריו. צוברי | צילום: עמית שיסל, איגוד השייט

הקרב על הכרטיס היחיד לגולש הישראלי באולימפיאדה מתקרב להכרעה: שחר צוברי, שזכה במדליית ארד באולימפיאדת בייג'ינג ב-2008, סיים היום (שבת) במקום השישי את אליפות העולם בגלישה שהסתיימה באילת. היום שחר סיים במקום הראשון את השיוט האחרון, "שיוט המדליות", ופתח פער על יריבו הישראלי נמרוד משיח. 

המיקום הסופי מעט מאכזב עבור שחר, שכמובן שאף למדליה באליפות העולם ב"מגרש הביתי" באילת, אבל החדשות הטובות מכיוונו הוא שהוא פתח פער משמעותי מנמרוד משיח, יריבו על הכרטיס הישראלי הבודד לאולימפיאדת ריו. אם צוברי אכן יתמודד בריו 2016, זו תהיה האולימפיאדה השלישית ברציפות בה הוא מייצג את ישראל.

צוברי בדרך לאולימפיאדה שלישית
צוברי בדרך לאולימפיאדה שלישית | צילום: עמית שיסל, איגוד השייט

משיח סיים את האליפות אתמול במקום ה-26 בלבד ולכן צוברי מוביל כעת על משיח בכמעט 10 נקודות בתחרות ביניהם. לשניים נותרה "תחרות קריטריון" אחרונה בחודש הבא בפלמה די מיורקה.