אחרי השישי האביבי: הגשם חוזר
חום לא שגרתי אפשר להמונים לחגוג בתהלוכות העדלאידע גם בלבוש קל במיוחד, אבל כבר בשעות הערב ומחר תחול תפנית של ממש במזג האוויר: הטמפרטורות ירדו באופן ניכר והממטרים יתחדשו, לצד רוחות עזות. התחזית המלאה

השמיים המעוננים לא העיבו על שמחת החג, ולהמוני הישראלים שיצאו לתהלוכות העדלאידע המסורתית ציפה מזג אוויר חם מהרגיל. כל זה הולך להשתנות לגמרי בשעות הקרובות: הלילה ומחר ירד גשם מקומי במרכז הארץ ובצפונה, שם ייתכנו גם סופות רעמים יחידות. בטמפרטורות צפויה ירידה ניכרת שתלווה במשבי רוח עזים שייגרמו לאובך לשקוע בהדרגה.
| אזור | מעלות ביום | מעלות בלילה |
| רמת הגולן | 15 | 12 |
| אצבע הגליל | 12 | 9 |
| טבריה | 20 | 15 |
| עמק יזרעאל | 18 | 11 |
| חיפה | 16 | 13 |
| תל אביב | 18 | 14 |
| בקעת הירדן | 20 | 11 |
| ירושלים | 14 | 11 |
| ים המלח | 24 | 16 |
| באר שבע | 19 | 12 |
| אילת | 24 | 16 |
בשעות הבוקר של יום ראשון עדיין ייתכן טפטוף בצפון ובמרכז. השמיים יהיו מעוננים חלקית ותחול התחממות קלה.
ביום שני צפויה עלייה ניכרת בטמפרטורות וייעשה חם מהרגיל ויבש. בצפון הארץ ובהרים תורגש רוח מזרחית ערה. גם למחרת, ביום שלישי, יוסיף להיות חם מהרגיל.