התחזית: הגשם מאחורינו, הקור יישאר גם בסופ"ש
אחרי מערכת חורפית שהורידה ברחבי הארץ כמויות גשם שלא נראו כבר 3 שנים, הממטרים ייפסקו בהדרגה אבל הקור נשאר. בסוף השבוע יהיה סגרירי וקר מאוד. בתחילת שבוע הבא - גל חום. התחזית המלאה


הסערה החורפית מאחורינו, הקור נשאר: שיאה של המערכת החורפית עבר, ואחרי לילה סגרירי עם גשם לפרקים, הממטרים נפסקו - אבל הקור כאן כדי להישאר.
היום (חמישי) תחול עלייה קלה בטמפרטורות, אבל עדיין יהיה קר מאוד וסגרירי בכל הארץ. הטמפרטורות החזויות: בטבריה צפויות 16 מעלות, בחיפה 13, בקצרין 12, בתל אביב 16, בירושלים 10, באשקלון 16, בים המלח 19, בבאר שבע 14, במצפה רמון 9 ובאילת 17 מעלות.
מחר תחול התחממות קלה בכל הארץ, וביום שבת לא יהיה שינוי במזג האוויר. עם זאת, למרות ההתחממות הצפויה, בשישי בערב יחל גשם לפרקים שייכנס גם ליום שבת, ולא מומלץ לתכנן תכניות מחוץ לבית.
בתחילת השבוע הבא יוסיף להיות קר מהרגיל ואף תיתכן קרה בלילות, אולם לא צפוי גשם.