התחזית לסוכות: נאה, עם התקררות
אחרי מספר ימים חמימים – היום חלה ירידה ניכרת בטמפרטורות והן יחזרו להיות רגילות לעונה. במהלך ערב החג והחג לא צפוי שינוי של ממש ומזג האוויר יהיה נאה ובהיר. במהלך חול המועד עשוי להתקרר מעט, אך לפחות בשלב זה לא צפוי גשם


לאחר שבוע נעים שבמהלכו ציינו את יום כיפור, היום (שבת) תורגש ירידה ניכרת בטמפרטורות, שיהיו רגילות לעונה. מזג האוויר הנוח צפוי ללוות אותנו גם בימים הקרובים - כולל בסוכות ובחול המועד.
הטמפרטורות החזויות: בצפת 27 מעלות, בקצרין 30, בטבריה 33, בנצרת 29, בחיפה 27, בתל אביב 27, בירושלים 27, בים המלח 34, בבאר שבע 30, במצפה רמון 27 ובאילת 35 מעלות.
מחר, ערב סוכות, לא צפוי שינוי של ממש במידות החום ומזגכ האוויר יהיה נאה. במהלך החג עצמו ימשיך להיות בהיר ותיתכן התקררות קלה. לפחות בימים הראשונים של חול המועד, כשמאות אלפי מטיילים צפויים לפקוד את שמורות הטבע והגנים, לא צפוי גשם.