ישראל חגגה במגרש: 0-7 על גואטמלה
לקראת המשחק החשוב נגד סקוטלנד בגביע האומות, הכחולים לבנים הציגו יכולת טובה נגד הנבחרת החלשה ממרכז אמריקה. ערן זהבי כבש לראשונה מזה שנתיים במדים הלאומיים, דאבור וסבע כבשו צמד


נבחרת ישראל בכדורגל ממשיכה את המומנטום החיובי מהמשחקים נגד סקוטלנד ואלבניה עם ניצחון נוסף בתוצאה 7:0 על נבחרת גוואטמלה החלשה. ערן זהבי שחזר ללבוש את המדים הכחולים הציג יכולת טובה וכבש לראשונה מזה שנתיים בנבחרת.
טאלב טוואטחה, שלא מרבה לשחק בקבוצתו פרנקפורט הגרמנית, כבש את השער השני בדקה ה-27. מואנס דאבור כבש שני שערים, גם דיא סבע שהחליף את דאבור כבש צמד בדקות 62 ו-79ובן שהר המחליף כבש את השער השביעי מהנקודה הלבנה בדקה ה-88.
המשחק שנערך באיצטדיון העירוני בנתניה הוא משחק הכנה למשחק של הנבחרת נגד נבחרת סקוטלנד במסגרת גביע האומות, שבו לישראל יש סיכוי ממשי להעפיל לטורניר יורו 2020. בליגת האומות ישראל נמצאת במקום הראשון בבית עם שש נקודת לאחר שלושה משחקים. סקוטלנד עם משחק חסר נמצאת במקום השני עם שלוש נקודות ואחריה אלבניה עם שלוש נקודות משלושה משחקים.
ישראל זקוקה לתיקו במשחק האחרון נגד סקוטלנד ב-20.11, כדי להעפיל לפלייאוף, מרחק שני משחקים מהיורו. משחקי הפלייאוף יתקיימו רק לאחר שלב המוקדמות ה"רגיל", שגם דרכו ישראל תוכל להעפיל.