בשל אלימות: שביתה בת שעה בבת ים
בתי הספר היסודיים בבת ים יחלו מחר את יום הלימודים בשעה 9:00 במחאה על מקרה אלימות כנגד מורה בעיר. יו"ר הסתדרות המורים: "האלימות הולכת וגוברת מדי יום, ולמרות פניותינו החוזרות ונשנות המדינה עוד לא לקחה אחריות"


בתי הספר היסודיים יושבתו מחר (שלישי) בבת ים למשך שעה אחת במחאה על מקרה אלימות קשה נגד מורה מצד ילד בכיתה ב'. משכך, הלימודים בבתי הספר היסודיים בעיר יחלו בשעה 9:00.
בשבוע שעבר התפרע תלמיד כיתה ב' בכיתה, והמורה ליוותה אותו לחדר המנהלת. במסדרון הילד השתולל, בעד ודחף את המורה - שנתקלה בדלת ברזל וסדקה את המרפק. המורה שוהה בימים אלה בביתה, כשידה חבושה בגבס.
מזכ"לית הסתדרות המורים יפה בן דויד מסרה כי: "האלימות הולכת וגוברת מדי יום, ולמרות פניותינו החוזרות ונשנות המדינה עוד לא לקחה אחריות ועוד לא הרימה איתנו תוכנית לאומית למיגור האלימות. בכוונתנו בימים הקרובים לציין שורה של צעדים עד אשר יבינו גורמי השלטון את דחיפות הנושא".
יו"ר סניף ההסתדרות בעיר, ענת טוראל, הוסיפה כי "מדי יום אנו נתקלים במקרי אלימות, זה הפך להיות בלתי נסבל. גם כשאנו מתריעים, התופעה הולכת ומתעצמת - חייבים למצוא פתרון מידי",.

