נשים התלוננו על הרופא - קופת החולים עדיין מפנה אליו מטופלות
לפני כארבע שנים עלו תלונות נגד דוקטור גיא ביבי ממספר נשים • קופת חולים כללית שבה הוא מועסק פועלת על מנת להביא לפיטוריו, אך בינתיים עדיין מאפשרת לו לקבל תורים, למרות תלונות על יחס בלתי הולם בעל אופי מיני • עורך דינו של ביבי: "לצד התלונות, יש נשים רבות המודות לו על הטיפול שלו"

נשים בקופת חולים כללית הופתעו לגלות לאחרונה כי מוקד השירות של הקופה ממשיך להפנות מטופלות לרופא הנשים דוקטור גיא ביבי, הפועל בתל אביב. נגד ביבי נשמעו תלונות במהלך 4 השנים האחרונות על יחס לא הולם בעל אופי מיני כלפי מטופלות במרפאה, ולמרות זאת - הוא עדיין מקבל תורים מקופת החולים.
בעבר פורסם בכאן 11 תחקיר ובו עדויות של מטופלות על יחס בעייתי מצד הרופא. אחת הנשים סיפרה כי לאחר שבכתה בעקבות בדיקה רפואית, ביבי חיבק אותה והצמיד את פניו אליה בזמן שהייתה עירומה בחלק גופה התחתונים. במקרה אחר שפורסם, הרופא הגיע לביתה של מטופלת לאחר שהציע להביא לה גלולות, ושם נישק אותה.
למרות העדויות והתלונות, במוקד של כללית ממשיכים להציע את שירותיו של ביבי. בשיחה שערכנו עם מוקדנית, היא אישרה כי הרופא מקבל לקוחות בתל אביב וכי קיימים תורים פתוחים במהלך חודש אוגוסט. בתגובה לשאלה האם עדיין מפנים אליו נשים למרות התלונות המרובות, השיבה המוקדנית: "עדיין יש תורים".

תגובת קופת חולים כללית: "לרופא נערך שימוע ובו נלחם על חפותו. התלונות שהתקבלו נבדקו ביסודיות, ובימים אלו כללית בעיצומו של הליך משפטי לפיטוריו".
תגובת ד"ר גיא ביבי באמצעות עורך דינו ערן קייזמן: "כל התלונות שהוגשו כנגד דוקטור ביבי נבדקו על ידי הגורמים המוסמכים לכך בכללית, ומסקנתם הייתה שאין כל סיבה שלא להמשיך ולהפנות אליו מטופלות. לצד התלונות, ישנן מטופלות רבות המוקירות לו תודה והערכה על טיפולו המסור והמקצועי".