N12
פרסומת

ילדה בת 7 נהרגה לאחר שנפלה מקומה רביעית בתל אביב

הילדה פונתה במצב קשה ומחוסרת הכרה לבית החולים איכילוב - שם נאלצו לקבוע את מותה • בירושלים: תינוק במצב אנוש - "נלחמים על חייו"

N12
פורסם: | עודכן:
הזירה בה נפלה בת ה-7 מגובה של 4 קומות
ת"א: ילדה בת 7 במצב קשה לאחר שנפלה מקומה 4 | צילום: תיעוד מבצעי מד"א
הקישור הועתק

ילדה בת 7 נהרגה לאחר שנפלה היום (חמישי) מגובה של כארבע קומות ברחוב דוד תדהר בתל אביב. צוות מד"א פינה אותה לבית החולים איכילוב מחוסרת הכרה, עם חבלה רב-מערכתית ובבית החולים איכילוב נאלצו לקבוע את מותה. בנוסף, תינוק כבן חמישה חודשים נמצא במצב אנוש בירושלים - ופונה לבית החולים שערי צדק.

פרמדיק מד"א יהודה אדרי וחובש מד"א אבי ריימונד סיפרו כי "הילדה שכבה על הרצפה כשהיא מחוסרת הכרה עם חבלות קשות בגופה, לאחר שנפלה מקומה רביעית. הענקנו לה טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותה לבית החולים כשמצבה קשה".

על התקרית בירושלים סיפר פרמדיק מד"א בעז אלבז: "ראינו את התינוק כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו קריטי ואנחנו נלחמים על חייו".