לוח הטיסות מתמלא: חברת התעופה הזרה הראשונה כבר נחתה בנתב"ג
חברת בלו בירד איירווייז צפויה להמריא מנתב"ג לאתונה בשעה 10:30, ובכך תהפוך לחברה הזרה הראשונה שממריאה מכאן אחרי הפסקת האש. בנוסף, אל על התחילה להפעיל היום טיסות לכ-30 יעדים, ובלוח הטיסות ניתן לראות המראות לרומא, ורשה, מינכן, אמסטרדם, פריז, לונדון ועוד


הטיסה של חברת בלו בירד איירווייז, החברה הזרה הראשונה שמגיעה לארץ אחרי הפסקת האש, כבר נחתה בנתב"ג וההמראה הראשונה שלה צפויה להיות בשעה 10:30. הטיסות יופעלו בשלב ראשון באמצעות מטוס של ALK Airlines, במתכונת של טיסה יומית בקו תל אביב–אתונה–תל אביב, ובהמשך השבוע תעלה התדירות לשתי טיסות יומיות כמו גם ליעדים נוספים.
בנוסף, אתמול הודיעה גם חברת TUS שהיא חוזרת לארץ החל מיום שלישי, 14.4,ותפעיל טיסות ישירות מנמל התעופה בן-גוריון, בשלב ראשון, הטיסה הראשונה במסגרת חידוש הפעילות תמריא בקו לרנקה - תל אביב - לרנקה ולאחר מכן יתווספו מספר יעדים נבחרים ומבוקשים אשר יורחבו בהדרגה.
ההודעות הללו מצטרפות להודעת החזרה של וויז אייר (25.4), איתיחאד (15.4), סמארטווינגס (15.4) ועוד.

מהסתכלות בלוח הטיסות היום, מלבד לטיסה של בלו בירד, כל הטיסות הן של חברות ישראליות: אל על, ישראייר, ארקיע ואייר חיפה (שעדיין לא יכולה לחזור לחיפה). היעדים בלוח הם בעיקר ללרנקה ואתונה, אך ניתן גם לראות טיסות לפריז, לונדון, בודפשט, אמסטרדם, פראג, מינכן, וינה ויעדי צפון אמריקה.
בתוך כך, אל על התחילה להפעיל היום טיסות ל-30 יעדים, אותם תפעיל לאורך כל השבוע. על פי החברה, הנוסעים על טיסות אלה ישובצו באופן אוטומטי. הפרטים המלאים בנושא השיבוץ לטיסות מופיעים באתר אל על. עם השלמת שיבוץ הלקוחות על הטיסות בשבוע הבא, נעדכן את הציבור הרחב והמקומות הזמינים ייפתחו למכירה.
במהלך החודש החברה תמשיך ותרחיב את פעילותה בהדרגה ובהתאם את לוח היעדים אליהם תפעל, עד להפעלת לוח טיסות מלא לכלל יעדיה. נדגיש כי גם במהלך חודש זה צפויים שינויים והתאמות בלוח הטיסות בהתאם למצב.
