N12
פרסומת

מת מפצעיו אהרון מזרחי, שנפגע מטיל איראני במבצע "עם כלביא"

מזרחי נפגע יחד עם זוגתו, אתי כהן אנג'ל ז"ל • הוא יובא למנוחות ביום רביעי בצוהריים • "הוא היה אדם שמח, מלא הומור וטוב לב", סיפרה משפחתו

N12
פורסם:
אהרן מזרחי משרקי
אהרן מזרחי ז"ל | צילום: באדיבות המשפחה
הקישור הועתק

עיריית רמת גן הודיעה היום (שני) כי מת מפצעיו אהרון מזרחי, תושב העיר בן 76 שנפצע קשה מנפילת טיל איראני במבצע "עם כלביא". אהרון נפגע יחד עם זוגתו, אתי כהן אנג'ל ז"ל.

נזקים כתוצאה מהתקיפה האיראנית
זירת הפגיעה הישירה ברמת גן, בתחילת מבצע "עם כלביא" | צילום: כב"ה דן

אהרון נאבק על חייו בבית החולים במשך ארבעה חודשים, מאז שנפצע ב-13.06.2025. הלווייתו תתקיים ביום רביעי בשעה 12:00, בבית העלמין בחולון.

אתי כהן אנג׳ל ז״ל
אתי כהן אנג'ל ז"ל

משפחתו מסרה: "אבא וסבא שלנו היה אדם שמח, טוב לב, מלא הומור, שתמיד אהב לעזור לאחרים בלב פתוח ובנשמה גדולה, ומסירותו לילדיו ולנכדיו הייתה ללא גבול. לאחר מאבק ממושך, אנו כואבים ועצובים את לכתו וחשים אובדן גדול בלבנו".

ראש העירייה כרמל שאמה הכהן סיפר: "בשם כל תושבי העיר אני מבקש לשלוח תנחומים למשפחתו של אהרון ז"ל, אנחנו כבר מושיטים להם יד לסיוע ונמשיך לחבק ולעטוף אותם".