מפגינים שחזרו מההפגנה בבגין בת"א הותקפו ע"י פעילי ימין: "קיללו וירקו, התקשרנו למשטרה שוב ושוב – והם לא הגיעו"
פעילי ימין קיצוניים עם חולצות שעליהן הכיתוב "Fuck קפלן" חסמו כלי רכב שביקשו לעזוב את אזור ההפגנה בתל אביב • ה', שהייתה במקום עם חברתה ובתה של החברה, סיפרה: "התקשרנו שוב ושוב למשטרה והם פשוט לא הגיעו. זה פשוט הזוי" • רכב אחר שניסה ככל הנראה לעקוף חסימה תועד פוגע בשליח וולט על אופניים והותקף


מפגינים שעזבו אתמול (שבת) את אזור ההפגנה מול הקריה בתל אביב נתקלו בבריונות ובאלימות מצד פעילי ימין, שחסמו את דרכם ולא נתנו להם לנסוע. ה', שהותקפה כשהייתה ברכבה, סיפרה בשיחה עם N12: "הצטבר פקק, הוקפנו על ידי 30 עבריינים שדפקו על מכסה המנוע, ירקו וקיללו. הם לבשו חולצות של 'Fuck קפלן'. היינו מוקפות קרוב ל-40 דקות והמשטרה לא הגיעה".

ה' התקשרה למשטרה במשך דקות ארוכות, אך שוטרים לא הגיעו למקום. "יצאנו מהחניון אחרי ההפגנה בבגין, הייתי עם חברה ועם הבת שלה"', היא שחזרה. "ביציאה ראינו שמצטבר לפנינו פקק וחשבנו שאולי הייתה תאונה. התקדמנו, ובצומת נח מוזס ביגאל אלון הוקפנו על ידי חבורה של 30 עבריינים שדפקו לנו על מכסה המנוע, קיללו, ירקו. אחד נשכב על הכביש ואפשר היה חלילה לדרוס אותו".

"התקשרנו שוב ושוב למשטרה", היא אמרה. "והם פשוט לא הגיעו. זה החלק הכי אבסורדי. עבריינים שמקללים עם חולצות 'Fuck קפלן', אנחנו מצלצלים והמשטרה לא מגיעה. זה פשוט הזוי. זה היה מאוד ארוך, קרוב ל-40 דקות שאנחנו מוקפות, בלי יכולת לזוז, בחבורת עבריינים שעשו את זה כי הפגנו. אחר כך הגיעה ניידת משטרה והשוטרת לא יצאה ממנה. הם היו חבורה מאורגנת של נשים וגברים שצילמו, הציקו לנו, ובסופו של דבר התפנו. מה הם רוצים? שנפחד להפגין למען החטופים?".
בתיעוד נוסף שהופץ מהמקום, ניתן לראות רכב שעבר לנתיב הנגדי, ככל הנראה בניסיון לעקוף את החסימה, נסע נגד כיוון התנועה – והתנגש ברוכב אופניים, שליח של חברת וולט. בעקבות הפגיעה ברוכב במקום החלה מהומה ואנשים רבים הקיפו את הרכב, פתחו את הדלתות שלו וזעמו על הנהג.
ממשטרת ישראל נמסר: במוקד המשטרה התקבל דיווח על חסימת כלי רכב, השוטרים הגיעו למקום ופיזרו את ההתקהלות והשיבו את הסדר על כנו. במקביל, התקבלו תיעודים על פגיעה של כלי רכב ברוכב אופניים באותו מקום של התרחשות האירוע. המשטרה פתחה בחקירה ומבצעת פעולות לאיתור מעורבים.