N12
פרסומת

בן גביר אישר: רפ"ק מאיר סוויסה, שתועד משליך רימון הלם לעבר מפגינים ונחקר במח"ש, ימונה למפקד תחנה

השר לביטחון לאומי אישר את מינויו של רב-פקד סוויסה - להיות מפקד באחת מתחנות המשטרה במחוז תל אביב • סוויסה כאמור נחקר במחלקה לחקירות שוטרים לאחר שתועד משליך רימון הלם לעבר מפגינים בקפלן • אישורו של בן גביר מגיע לאחר המלצתו של המפכ"ל יעקב שבתאי למנות את סוויסה לדרגת קצונה בכירה • גורם במח"ש ל-N12: "החלטה בעניין החשדות צפויה להתקבל בימים הקרובים"

ברהנו טגניה
אור רביד
פורסם:
רפ"ק מאיר סויסה בהפגנה נגד המהפכה המשפטית בתל אביב
רפ"ק מאיר סויסה בהפגנה נגד המהפכה המשפטית בתל אביב | צילום: n12
הקישור הועתק

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר אישר היום (שלישי) את מינויו של רב-פקד מאיר סוויסה, שתועד זורק רימון הלם לעבר מפגינים בקפלן - להיות מפקד באחת מתחנות המשטרה במחוז תל אביב. סוויסה כבר נחקר במחלקה לחקירות שוטרים, והאישור של השר בן גביר מגיע לאחר המלצתו של המפכ"ל יעקב שבתאי לקדם את סוויסה לדרגת קצונה בכירה - סגן ניצב.

גורם במח"ש מסר ל-N12: "משטרת ישראל מודעת לחשדות העומדים כנגד רפ"ק סוויסה ואף נמסר לה כי החלטה בעניין החשדות צפויה להתקבל בימים הקרובים". תשובת מח"ש מגיעה ברקע פניה של המשטרה בנוגע למינויים בארגון.