N12
פרסומת

פיצוץ במחלף וולפסון: גבר נפצע קשה ממיניבוס שעלה באש

מיניבוס עלה באש הבוקר בצומת המרכזי שמחבר בין תל אביב לחולון • גבר שנפצע קשה באירוע פונה לבית חולים והורדם • בנו של בעל המיניבוס מוכר למשטרה ועצור במעורבות בפרשת רצח עבריין • הרקע לאירוע פלילי

אור רביד
פורסם:
הקישור הועתק

גבר נפצע קשה הבוקר (שני) מהתפוצצות רכב מסוג מיניבוס סמוך למחלף וולפסון. צוותי מד"א שהגיעו למקום העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים וולפסון עם כוויות בדרגה ב' ו-ג', ופציעות רסס בפלג גופו התחתון. המשטרה פתחה בחקירת האירוע, אותו היא הגדירה פלילי.

"שמענו רעש חזק של פיצוץ ומיד יצאנו למקום", סיפרו הפרמדיקים של מד"א שמחה סימנדוייב וחיים לוי, "כשהגענו ראינו מיניבוס עולה באש ובסמוך שכב גבר כבן 60 בהכרה מלאה, עם כ-50% כוויות בדרגות ב' ו-ג' בגופו, ופציעות רסס בפלג גופו התחתון, הרחקנו אותו מהמקום, העלנו אותו לניידת טיפול נמרץ ופינינו אותו בדחיפות לבית החולים וולפסון הסמוך למקום כשמצבו קשה, שם הוא הורדם".

פיצוץ ברכב במחלף וולפסון
פיצוץ ברכב במחלף וולפסון | צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים
פיצוץ ברכב במחלף וולפסון
צוותי אש פועלים לכיבוי המיניבוס | צילום: דוברות כבאות והצלה

מתיעודים מהזירה נראה כי הפיצוץ גרם לנזק ללפחות כלי רכב אחד נוסף, ששמשתו האחורית נופצה. שני צוותי כבאות והצלה שהוקפצו למקום בשעה 06:20, עמלו על כיבוי המיניבוס במשך כשעה, עד שהכריזו על סיום הטיפול בשרפה.

מפרטי האירוע עולה כי בנו של בעל המיניבוס מוכר למשטרה - ואף עצור בשל פרשה אחרת. לאחרונה הוגש נגד הבן כתב אישום במעורבות במעשה רצח של עבריין מוכר.