N12
פרסומת

החיילת ים מסיקה היא הצעירה שנהרגה מפגיעת רכבת בנתניה

מבדיקה ראשונית עולה כי בת ה-20 איבדה הכרה ונפלה על המסילה • היא נלכדה מתחת לקרון, ולאחר שחולצה מותה נקבע במקום • הלווייתה תתקיים הלילה

אור רביד
פורסם:
ים מסיקה, החיילת שנהרגה מפגיעת רכבת בנתניה
צילום: באדיבות המשפחה
הקישור הועתק

שעות לאחר הטרגדיה בתחנת הרכבת בנתניה, הותר לפרסום שהצעירה שנהרגה הבוקר (רביעי) מפגיעת רכבת היא החיילת ים מסיקה, בת 20 תושבת העיר. היא תובא למנוחות הערב בשעה 22:00 בבית העלמין הצבאי בשכונת בן ציון בעיר.

מבדיקה ראשונית עולה כי מסיקה התעלפה ונלכדה מתחת לקרון בתחנת הרכבת בנתניה. מרכבת ישראל נמסר כי היא איבדה את הכרתה, נפלה למסילה ונפגעה מרכבת חולפת. צוותי כבאות והצלה שהגיעו למקום חילצו אותה בעודה מחוסרת הכרה, וצוות מד"א שהוזעק למקום נאלץ לקבוע את מותה.

הולכת רגל נהרגה כתוצאה מפגיעת רכבת
ים מסיקה נהרגה כתוצאה מפגיעת רכבת בנתניה | צילום: איחוד הצלה

נועם לוי, חובש רפואת חירום של מד"א סיפר: "כשהגענו למקום ראינו צעירה לכודה כשהיא מחוסרת הכרה עם חבלה רב-מערכתית. ניסינו להעניק לה טיפול רפואי תוך כדי חילוץ ולאחר שחולצה ביצענו פעולות החייאה שבסופן נאלצנו לקבוע את מותה".

ראש עיריית נתניה מרים פיירברג איכר, מסרה: "אבל כבד נפל על עירנו נתניה בעקבות מותה של החיילת ים מסיקה ז"ל שנפגעה הבוקר מרכבת, לאחר שאיבדה את הכרתה ונפלה על מסילת הרכבת. ביקרתי את המשפחה האבלה ושבורת הלב. אובדן קשה מנשוא. אני שולחת תנחומים להורים שהותירה אחריה, אריאלה ושמעון, לשלושת אחיה ולמשפחה כולה. יהי זכרה ברוך".