אלין בת ה-3 נהרגה מקריסת מעקה בנס ציונה, קרניות עיניה ייתרמו
אלין אהוד היא הילדה בת ה-3 שנהרגה מקריסת מעקה הבטיחות בפארק בנס ציונה • לאחר מותה החליטו הוריה לתרום את קרניות עיניה עבור חולים שזקוקים להן

הילדה שנהרגה ביום חמישי מקריסת מעקה הבטיחות בפארק בנס ציונה היא אלין אהוד ז"ל, בת ה-3. לאחר מותה החליטו הוריה לתרום את קרניות עיניה.
משפחתה של אלין ספרה הבוקר בעצב: "המשפחה הלכה בשביל מגן השעשועים. אלין טיפסה על גדר שלא הייתה מקובעת והגדר קרסה עליה. החיוך לא ירד מהפנים של אלין, היא היתה ילדה מלאת אור ולכן החלטנו לתרום את קרניות עניה, לתת מאור לאחרים".

אלין הניחה הורים ושלושה אחים - שניים בני 8-6 ואחות בת 3 חודשים.
המשטרה ממשיכה לחקור את הפרשה, ומאז שהיא אירעה נאספו בזירה מצלמות האבטחה. החשד המרכזי הוא שנותן שירות כלשהו הגיע לפארק, הוציא את גדר הבטיחות שמשמשת מעין שער עבור כלי רכב שייכנס אל תוך הפארק - ולא השיב אותה למקום.
עדיין לא ברור אם מדובר בעובד מטעם העירייה או בעובד או ספק של אחד העסקים שפועלים בפארק.