פצועים קשה ובינוני בהתהפכות רכב שטח לתהום בוואדי קלט
שני צעירים בשנות ה-20 לחייו חולצו מרכב שטח שנפל לתהום • השניים פונו באמצעות מסוק חילוץ של חיל האוויר לבית החולים הדסה עין כרם



2 צעירים בשנות ה-20 לחייהם נפצעו היום (שלישי) קשה ובינוני לאחר שרכב שבו נסעו נפל לתהום של 10 מטרים בשמורת וואדי קלט, באזור מצפה יריחו. נוסע נוסף נפצע באורח קל, הצליח לצאת בכוחות עצמו מהרכב ולא נזקק לטיפול רפואי.
בשעה 13:52 התקבל דיווח ראשוני במוקד 101 של מד"א במרחב ירושלים על ג'יפ שהתהפך. כוחות רבים הוקפצו לאזור בניסיון להגיע אל הרכב: כוחות של מתנדבי יחידת החילוץ מגילות ים המלח בסיוע כוחות מד"א וכבאות והצלה הוקפצו לאזור - כך גם מסוק של יחידות החילוץ 669. זמן קצר לאחר מכן הצליחו הכוחות לחבור את הפצועים ולחלצם מן הרכב.


לאחר החילוץ הממושך, חובשים ופרמדיקים של מד"א פינו את השניים במסוק צבאי לבית החולים הדסה עין כרם במצב בינוני עם חבלות בפלג גוף תחתון. לפי שעה לא ברור מדוע התהפך הרכב, בדיקה נפתחה לבירור נסיבות התאונה.
