N12
פרסומת

פעוט נדרס למוות בנגב, המשטרה פתחה בחקירה

בן שנתיים פונה למרפאה מקומית בתל שבע עם פציעות קשות • צוות מד"א שחבר אליו פינה אותו לבית החולים תוך פעולות החייאה אך מותו נקבע לאחר זמן קצר • מהחקירה עולה כי קרוב משפחתו שנהג ברכב נכנס עם המכונית לחצר הבית ופגע בו

n12
פורסם: | עודכן:
אמבולנס אילוסטרציה
אמבולנס אילוסטרציה, לשימוש מערכתי בלבד | צילום: Lerner Vadim, Shutterstock
הקישור הועתק

טרגדיה בחורה: פעוט כבן שנתיים נהרג הבוקר (שני) לאחר שככל הנראה נפגע מרכב. הוא פונה למרפאה מקומית והדיווח במוקד מד"א התקבל בשעה 09:43. מהמשטרה נמסר כי שוטרים במקום וכי נפתחה חקירה בידי בוחן תאונות דרכים ממרחב הנגב. מהחקירה עולה כי קרוב משפחתו שנהג ברכב נכנס עם המכונית לחצר הבית ופגע בו.

חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו למקום העניקו לפעוט טיפול רפואי והחלו בפעולות החייאה, וכעבור זמן קצר נאלצו לקבוע את מותו.

פראמדיק מד"א אורן וכט, סיפר: "הגענו למרפאה והובילו אותנו אל חדר הטיפולים שבו שכב הפעוט כשהוא מחוסר הכרה והרופאים במקום מבצעים בו פעולות החייאה לאחר שנפגע מרכב. מיד המשכנו בביצוע פעולות החייאה ממושכות שבסופן לצערנו נאלצנו לקבוע את מותו במקום".