N12
פרסומת

שרפה גדולה סמוך לקריית שמונה: בתים בעיר פונו מתושבים

השרפה פרצה באזור מחנה מצפה עדי והתפשטה לעבר קריית שמונה והיישובים כפר גלעדי ומרגליות • כוחות רבים פועלים לכבות את האש בסיוע של מטוסי כיבוי • תושבים בקריית שמונה פונו מבתיהם

גיא ורון
פורסם:
הקישור הועתק

צוותי כיבוי בסיוע מטוסים פועלים להשתלט על שרפה סמוך לקריית שמונה: שרפה שפרצה הערב (חמישי) במחנה מצפה עדי התפשטה לעבר קריית שמונה, כפר גלעדי ומרגליות. תושבים בקריית שמונה פונו מבתיהם. 15 צוותי כיבוי פועלים במקום בניסיון להשתלט על האש, בסיוע של מטוסי כיבוי.

השרפה החלה באזור השעה 16:00 במחנה מצפה עדי. האש הצליחה לחצות את הכביש הראשי ולהתפשט לעבר היישובים כפר גלעדי ומרגליות. בנוסף התקרבו הלהבות גם אל קריית שמונה. תושבי רחוב האצ"ל בעיר פונו מבתיהם.

שריפה ליד קרית שמונה
שריפה | צילום: יהלי בדיחי
שריפה ליד קרית שמונה
שריפה | צילום: יהלי בדיחי

צוותים של קק"ל, כיבוי והצלה ומטוסי כיבוי פועלים להשתלט על האש. בשירותי הכבאות הורו לתושבי שכונות רבות בקריית שמונה לסגור את חלונות ודלתות בתיהם כדי למנוע כניסה של עשן אל הבתים.