לאחר שלא חשה בטוב: שרה נתניהו אושפזה בבית החולים הדסה עין כרם
אשת ראש הממשלה לא חשה בטוב, ולאחר התייעצות פונתה לבדיקה בבית החולים • היא אובחנה עם דלקת בתוספתן, וככל הנראה תישאר בימים הקרובים להמשך אשפוז בבית החולים



אשת ראש הממשלה, שרה נתניהו, פונתה הלילה (בין רביעי לחמישי) לבית החולים הדסה עין כרם שבירושלים לאחר שחשה ברע. עם הגעתה לבית החולים היא עברה מספר בדיקות, ובסופן נקבע כי היא סובלת מדלקת בתוספתן ומצבה מוגדר טוב. על פי ההערכות, נתניהו תיאלץ להישאר באשפוז בבית החולים בימים הקרובים. ראש הממשלה, בנימין נתניהו, ליווה את אשתו במהלך הבדיקות שעברה.
כזכור, נתניהו צפוי להמריא לאיחוד האמירויות לקראת פגישתו הראשונה עם יורש העצר - מוחמד בן זאיד. הפגישה תיערך בנמל התעופה באבו דאבי ותימשך שעתיים בלבד. את הפגישה קידם ראש המוסד יוסי כהן, ושרי הביטחון והחוץ גנץ ואשכנזי שמעו עליה מהתקשורת – לאחר שנותרו רק 12 יום עד לבחירות לכנסת ה-24.