יצחק, אב ל-7 ילדים נפטר מקורונה: "לא הספיק לבנות את הבית שחלם לילדיו"
משפחת קמרי חלמה שנים ארוכות לעבור לבית גדול שבו כל בני המשפחה יוכלו לחיות ברווחה יחד • אבל אז הגיעה הקורונה ולקחה מהם את האב יצחק בן ה-64: "זה הידרדר נורא מהר - אחרי שבוע הוא כבר נפטר" • כעת נקלעו בני המשפחה למשבר כלכלי והם זקוקים לעזרה


לעדכונים נוספים ושליחת הסיפורים שלכם - היכנסו לעמוד הפייסבוק של החדשות
יצחק היה המפרנס העיקרי במשפחה לאחר שאשתו איבדה את עבודתה בתקופת הקורונה. המושבניק החרוץ עבד מדי יום בעבודות המושב שדרשו מאמץ פיזי, ובכל זמן פנוי ניסה להשלים את בניית הבית שחלם עליו לכל ילדיו במושב. בנייה שבגלל קשיים כלכליים נמשכה שנים ארוכות. יצחק המשיך לעבוד כל עוד הוא הצליח, אך לאחרונה החל להרגיש חולשה וגילה שהוא נדבק בנגיף הקורונה וכך גם כל בני המשפחה, מלבד אחת הבנות. "נורא קשה לא להידבק כשכולם גרים באותה דירה ומשתמשים באותם שירותים ומקלחת", הסביר חנוך, בנו הגדול של יצחק, שמנסה לדאוג עכשיו למשפחתו באמצעים הקיימים אצלו.

כעת, לאחר מותו של יצחק, מתמודדים בני המשפחה עם קושי כלכלי שלא הכירו בעבר והם זקוקים לעזרה. מדובר במשפחה בת 7 ילדים, כשהקטנה בת 14 והבכור בן 28, נשוי עם ילדים, שמנסה גם הוא לעזור כלכלית לאחיו ואחיותיו, ששניים מהם חיילים.
לפניות לכתבת: avivitm@ch2news.co.il
