עומר אדם נדבק בקורונה: נמצא בבידוד בחוף פרטי ביוון
הזמר המצליח נכח בישיבה עם אנשי עסקים ביוון, ומיד כשיצא ממנה התבשר שאחד מהנוכחים היה חולה • בעקבות כך ביצע אדם בדיקת קורונה שהעלתה תשובה חיובית • ממנהליו נמסר כי הוא נמצא בבידוד בחוף פרטי ביוון וכן שמצבו טוב
n12
פורסם:

עומר אדם נדבק בקורונה אחרי שנחשף לחולה מאומת, ונמצא בבידוד בחוף פרטי ביוון. הזמר ואחיו רואי נדבקו בקורונה במיקונוס והם אינם סובלים מסימפטומים. את הבידוד מעבירים השניים באי פרטי ביוון.
עופר מנחם, מנהל יחסי הציבור של עומר אדם מסר בתגובה: "ב-12 באוגוסט עומר אדם היה בישיבה עם אנשי עסקים, ולאחר שיצא ממנה התבשר כי אחד מאותם נוכחים חלה בקורונה. בעקבות כך הוא ביצע מיד בדיקת קורונה עוד באותו ערב. ב-14 וב-15 באוגוסט היה חג ביוון ואז סופ"ש, וביום שני 17/8 התקבלה תשובה חיובית לבדיקה".
לדבריו, "מאז אותו יום נמצאים עומר ואחיו ביחידה מבודדת בחוף פרטי, ומרגישים טוב. אתמול בערב הם היו בארוחת שישי משפחתית עם חברים מקומיים שמודעים למצבם הבריאותי וחוו כבר קורונה בעבר. עפ"י חוק הקורונה לאחר 10 ימים מרגע הבדיקה וללא תסמינים מותר לצאת מבידוד. אנו מאחלים לכולם בריאות".
מצאתם טעות לשון?
