בעקבות "מסיבת הדוגמניות" בתל אביב – קומת הגג במלון תיסגר
בעקבות המסיבה שארגנה אחת מסוכנויות הדוגמנות המובילות בארץ הוצא צו סגירה מנהלי למשך שלושה שבועות, להערכת המשטרה השתתפו באירוע כ-300 איש - בניגוד להנחיות. לאחר שהמשטרה ערכה שימוע לנציג המלון שבו נערכה המסיבה התקבלה ההחלטה שתקפה לקומת הגג, שם נערכה המסיבה

משטרת ישראל ערכה אמש (חמישי) שימוע לנציג מלון במרכז תל אביב, שבו נערכה ביום שלישי האחרון מסיבה מטעם אחת מסוכנויות הדוגמנות המובילות בישראל. מארגני האירוע חשודים בהפרות של תנאי הרישוי, כמו גם באי-עמידה בתקנות צו בריאות העם בצל משבר הקורונה. לאור הממצאים הללו החליטה המשטרה להגיש צו סגירה מנהלי למשך 21 יום לגג המלון.
במסגרת החקירה עיכבה שלשום המשטרה ארבעה אנשים לחקירה, בהם מפיקי האירוע וגורמים הקשורים למלון. לאחר שמארגן האירוע הובא לשימוע בתחנת המשטרה במהלך היום, הוחלט שבשלב הראשון צו הסגירה המנהלי יהיה רלוונטי לקומת הגג במלון בלבד – שבה כאמור נערכה המסיבה.
במסיבה השתתפו דוגמניות רבות, ביניהן נטע אלחמיסטר, בר זומר וטיילור מלכוב. בשיחה עם N12 מוקדם יותר השבוע, טענה מפיקת האירועים אירית רחמים שהשתתפה במסיבה שמספר האנשים בה היה דווקא בהתאם לתקנות. בניגוד לטענות המשטרה, אמרה רחמים: "מותר אירוע של עד 50 איש, תתבונן בסטורי - זה מנה 30 איש אולי", אמרה. "המסיבה התקיימה במרחב פתוח ובמרחקים של 4-5 מטר אחד מהשני". עם זאת, לפי דיווחים שהגיעו אל המשטרה באירוע נכחו כ-300 איש.
עוד אמרה רחמים: "לא היו שם אנשים באוכלוסיית סיכון, וזה לגיטימי מאוד שהמשטרה בודקת בקפידה רבה את מה שהיה. אם יש הרבה יותר ממה שמותר, צריך לעצור את האירוע - לא רוצים שהגל השני יגיע".