N12
פרסומת

20 מתים מקורונה: בני 70 ו-90 נפטרו; מספר הנדבקים חצה את ה-5,000

משרד הבריאות מעדכן כי מספר הנדבקים בקורונה בישראל עומד על 5,358 בני אדם, מתוכם 94 במצב קשה ו-76 מונשמים. מוקדם יותר פורסם כי שתי נשים בשנות ה-50 לחייהן נפטרו מהנגיף, גם הן סבלו ממחלות רקע

יואב אבן
פורסם: | עודכן:
קורונה בישראל
אילוסטרציה | צילום: ap
הקישור הועתק

משרד הבריאות מעדכן הערב (שלישי) כי מספר הנדבקים בקורונה בישראל עומד על 5,358 בני אדם. מתוכם 94 נמצאים במצב קשה, 76 מונשמים ו-224 בני אדם החלימו מהנגיף. מוקדם יותר שני בני אדם, האחד בשנות ה-70 לחייו והשני בן 90, נפטרו בבתי החולים אסותא וולפסון כתוצאה מנגיף הקורונה. מבית החולים אסותא נמסר כי בן ה-70 סבל ממחלות רקע - ובכך עלה מניין המתים ל-20.

כמו כן, היום נרשמו שני מקרי מוות נוספים של תמר לוי-פרץ ופזית בביאן, שתיהן בשנות ה-50 לחייהן שמתו ביממה האחרונה כתוצאה מהידבקות בנגיף הקורונה - והן המתות ה-17 ו-18 מהנגיף.

תמר לוי פרץ הקורבן ה-17 מנגיף הקורונה בישראל
תמר לוי פרץ ז"ל | צילום: עמוד הפייסבוק של תמר פרץ

תמר לוי-פרץ, המתה ה-17 מהנגיף בישראל, היא תושבת לוד בת 49 - והיא נחשבת לנפטרת הצעירה ביותר בישראל מהקורונה. היא הותירה אחריה שני תאומים בני 4 שהפכו ליתומים. תמר נפטרה במהלך הלילה בבית החולים אסף הרופא. היא הגיעה לבית החולים לפני פחות משבוע, לאחר שנמצאה חיובית לנגיף. היא סבלה ממחלות רקע ונפטרה מסיבוכי המחלה.

פזית בביאן שנפטרה מקורונה בביה"ח שיבא
פזית בביאן ז"ל | צילום: אור בן זריהן

פזית בביאן הייתה רק בת 50 לאחר שנדבקה בנגיף. היא הותירה אחריה שתי בנות תאומות בנות 20, ועוד ילדה בת 14. ולדברי אחיה, היא נדבקה במקום עבודתה. גם היא סבלה ממחלת רקע.