N12
פרסומת

הנהג ששכח לסגור את דלת ההסעה וכתוצאה מכך קשישה נפלה החוצה ומתה – שם קץ לחייו

לפני כשנה קשישה שעלתה להסעת בית האבות לא הספיקה לחגור חגורה – ולאחר שהנהג שכח לסגור את הדלת והחל בנסיעה היא נזרקה החוצה ומתה לאחר מספר ימים בבית החולים. כשבני משפחתה הגישו תביעת פיצויים הם נתקלו בטרגדיה נוספת: נהג ההסעות שם קץ לחייו לאחר המקרה

אביבית מיסניקוב
פורסם:
אילוסטרציה, קשישה
אילוסטרציה | צילום: החדשות‎, חדשות
הקישור הועתק

לפני כשנה, התרחש אירוע טרגי וקשה שבמהלכו קשישה עלתה לרכב הסעות של בית האבות, כמדי יום, וככל הנראה לא הספיקה לחגור את חגורת הבטיחות. באותו הזמן נהג ההסעות החל בנסיעתו מבלי לסגור את דלת הרכב ומבלי לוודא שהיא אכן חגורה. הקשישה איבדה את אחיזתה ונזרקה אל מחוץ לרכב - ולאחר מספר ימים בבית החולים נקבע מותה. בסמוך למקרה הקשה הנהג שם קץ לחייו.

בתביעת פיצויים שהגישו בני משפחתה של הקשישה, באמצעות עורך הדין רן שפירא ובמסגרת החוק לפיצוי נפגעי תאונת דרכים, נטען כי עם תחילת הנסיעה איבדה הקשישה את אחיזתה, הועפה ונפלה אל מחוץ לרכב, שדלתו נשארה פתוחה. האירוע הקשה נחקר עד היום במשטרה.

עו"ד רן שפירא
עו"ד רן שפירא | צילום: אופיר הייב, חדשות

טרגדיה נוספת התרחשה לאחר שבני המשפחה הגישו את התביעה נגד חברת הביטוח - וגילו כי נהג ההסעות שם קץ לחייו בסמוך למקרה. לאחר הגשת התביעה, חברת הביטוח הגיעה לפשרה כספית עם בני המשפחה.

ליצירת קשר עם הכתבת: avivitm@ch2news.co.il