האזינו: כך קיבלו את פוטין ופנס בטיסה לישראל
פקחי הטיסה בירכו את הבכירים בדרכם לישראל ואמרו להם בקשר: "שלום וברוכים הבאים". בנוסף פירטו על מזג האוויר בארץ. מאחר יותר צפוי נשיא רוסיה להשתתף בפגישה עם ראש הממשלה ועם אימה של נעמה יששכר. לאחר מכן הוא צפוי להשתתף בטקס חנוכת האנדרטה בגן סאקר ובטקס המרכזי ביד ושם
נשיא רוסיה ולדימיר פוטין וסגן נשיא ארה"ב מייק פנס הגיעו הבוקר (חמישי) לישראל במסגרת פורום השואה הבינלאומי. בהקלטות מהטיסות של השניים ניתן לשמוע כיצד פקחי הטיסה קיבלו אותם עם נחיתתם בישראל.
במהלך ההקלטה נשמעים הפקחית מברכים את הבכירים ואומרים: "שלום וברוכים הבאים". בהמשך ההקלטות הפקחים עדכנו אותם על מזג האוויר בארץ.
כבר בשעה 10:00 פוטין צפוי להיפגש עם ראש הממשלה בנימין נתניהו ואימה של נעמה יששכר, יפה. בשעה 11:30 הוא צפוי להשתתף בטקס חנוכת האנדרטה בגן סאקר ובשעה 13:30 הוא ישתתף בטקס המרכזי ביד ושם.
