N12
פרסומת

בת 70 מתה משאיפת עשן בשרפה בנתניה

בשעות הבוקר המוקדמות התקבל דיווח במוקד מד"א על עשן סמיך שמיתמר מחלונות דירה בבניין רב קומות בעיר. כוחות כיבוי חילצו את האישה שהייתה ללא דופק ונשימה, ופרמדיקים שהגיעו למקום נאלצו לקבוע את מותה

אור רביד
החדשות12
פורסם: | עודכן:
זירת השרפה בנתניה
צילום: תיעוד מבצעי מד"א
הקישור הועתק

אישה כבת 70 מתה משאיפת עשן בשרפה שפרצה הבוקר (שבת) בבניין מגורים בנתניה. צוותי מד"א שהוזעקו למקום עשו בה פעולות החייאה, אך לבסוף נאלצו לקבוע את מותה. לאחר חקירה ראשונית של נסיבות האירוע התברר כי מקור השרפה היה מזגן שהתלקח והבעיר את הבית.

בשעות הבוקר המוקדמות הגיעה ניידת סיור של המשטרה למקום בעקבות דיווח על צעקות מהבניין, וזיהתה עשן יוצא מדירה בקומה השלישית. השוטרים הזעיקו למקום את כוחות הכיבוי ואלה פרצו לדירה ואיתרו בתוכה את האישה כשהיא שוכבת ללא הכרה.

לוחמי האש העבירו את הפצועה לטיפולם של צוותי מד"א שהגיעו לזירה, אך לאחר שכל ניסיונות ההחייאה כשלו מותה נקבע במקום. "כשהגענו ראינו המולה ועשן סמיך יוצא מחלונות דירה בקומה השלישית", שחזר יקקי חג'ג', פרמדיק במד"א. "הענקנו לאישה טיפול רפואי וביצענו פעולות החייאה שבסופן נאלצנו לקבוע את מותה".